Dansbandssidan.com firar 4 år den 15/8 2015!

Den 15e Augusti firar Dansbandssidan.com 4 år och detta kommer att firas under sommaren genom trevliga tävlingsvinster och annat skoj här på sidan, Jag vill inte avslöja allt för mycket utan det får vara en hemlis tills det närmar sig. Det var den 15/8 2011 som jag grundade sidan och snart 4 år senare är sidan större och välbesökt samt uppskattad av många. Jag kommer ge allt för Dansbandssidan.com många år framöver och sidan kommer även att uppdateras med diverse nyheter framöver. Mycket mer information om 4 års dagen kommer in här på sidan innan sommaren. Passar på att tacka er alla som väljer att besöka sidan. Framöver kommer jag att besöka många evenemang samt dansställen för olika reportage och detta följer ni givetvis här på hemsidan. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter