Top Cats på rockabillyturé i Sverige, Norge och Finland med nytt album i bagaget!

Top Cats beger sig ut på stor turné i Sverige, Norge och Finland och den 1 april släpps nya albumet ”Kick Down”. Turnépremiär blir det i Huskvarna Folketspark och totalt besöker man 22 orter runt om i Sverige, Norge och Finland med final i Sarpsborg i Norge den 14 augusti. 

På nya kommande albumet inleds även ett nytt spännande samarbete med en av deras stora inde-pophjältar Timo Räisänen som specialskrivit en låt på Top Cats kommande album och för första gången har bandet själva skrivit flertalet av de nya låtarna!

Ett första smakprov från Top Cats kommande album är singeln Howlin’ Mama, skriven av bandets huvudsaklige producent Mårten Eriksson tillsammans med sin fru Lina Eriksson och den välrenommerade låtskrivaren och producenten Lasse Andersson, som bland annat har producerat Tomas Ledins mest framgångsrika album. Singeln Howlin' Mama är en avskalad, rockabillydänga med sväng och attityd.

Se nya videon via Youtube klicka här

Lyssna på Spotify klicka här

För mer information om Top Cats samt turnéplan: klicka in på deras hemsida genom att klicka på bilden nedanför. / Dansbandssidan.com 

Fotograf/Källa TC Entertainment

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter