Nya bandmedlemmar i dansbandet Extas!

Dansbandssidan.com fick precis information ifrån dansbandet Extas som har gjort lite ändringar i bandet. Nedanför kan ni ta del utav denna information samt läsa lite mer om bandet nedanför informationen. / Dansbanssidan.com 

Nya medlemmar i Extas
Ny klaviaturrist, sång, saxofon & dragspel är Magnus Svensson från Skövde Ny sångare & gitarrist är Andreas Leksell från Göteborg. Ny trummis är Johan Lundberg-Belfrage från Mölndal och på bas finns fortfarande Tony Persson kvar. I samband med medlemsbyten kommer vi att köra vidare på fyra medlemmar, då även sångaren spelar gitarr. Extas kommer att fortsätta att spela samma härliga bugg och Fox låtar som vi har gjort hittills. Med de nya medlemmarnas rutin och erfarenheter kommer Extas att utvecklas och bli ett mycket bättre band. Efter att i söndags kväll på vår först träff ”träning” kunna sätta fem låtar, på några timmar och att det dessutom att det svängde och lät mycket bra. Jag tror att Extas kommer att bli ett riktigt bra band, som många kommer att gilla. Mer information om de nya medlemmarna kommer lite senare. Nu är det träningslokalen som gäller på helgerna, så att vi hinner träna in repertoaren och att den sitter den 9 maj för då är det dags för första spelningen. 

Mvh
Kapellmästaren
Tony


Extas är bandet som under 2012 gjorde framgångar när de kammade hem vinsten i dansbandstävlingen "Svedans" på Liseberg , senare samma år kunde de även lägga till en 2:a placering i Dansbandsduellen på Malmöfestivalen och en finalplats i Svensktoppen nästa i P4Väst på sin meritlista. Sedan dess har Extas spelat på dansbanor runtom i Sverige och satsar helhjärtat på att nå dansbandseliten. Under 2013 blev Christian framröstad till ”årets sångare” i Guldsladden, i Oktober 2013 släppte bandet sitt debutalbum "Under stjärnorna" som har blivit mycket kritikerrosat i media både i Sverige och Norge.Extas Dansband
www.extas.se
Bokas genom LS Tonart
Cattis Johansson Tel: 0302-67 15 15
cattis@ls-tonart.se info@ls-tonart.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter