Nya medlemmar i Jukeboxers samt ny hemsida!

Jag kontaktade Jukeboxers för en stund sedan och ville höra lite om deras nya medlemmar i bandet. Nedanför kan ni ta del av informationen jag fick samt kolla in deras nya hemsida. 

Trummis: Ulf Sjöstedt. Senast i Line & Grabbarna.  har även spelat i bland annat Ezzex, en taktfast kille med mycket rutin. 

På bas finner vi numera Roger Hansson, senast i Sjögren & Company, en proffsig musiker för alla lägen! För tillfället så är det väldigt mycket repande så Ulf och Roger kommer in i det,  och så håller vi även på med två låtar som vi hoppas kunna vara färdiga med i April! Jukeboxers har även en helt ny hemsida som ni hittar om ni klickar på loggan längre ner på sidan. Framöver kommer ett större reportage om Jukeboxers in här på sidan./ Dansbandssidan.com 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter