Sångaren Christian Haraldsson lämnar dansbandet Extas!

Christian Haraldsson har berättat för Dansbandssidan.com att han kommer att lämna dansbandet Extas 28/3. Nedanför kan ni ta del av det Christian själv har skrivit till alla fans och följare. / Dansbandssidan.com 

Lite nyheter denna tisdag då jag kan kan berätta för er att jag nu lämnar Extas. Detta har varit bestämt ett tag och det var meningen att jag skulle göra min sista spelning 28/3. Så är nu inte fallet då Extas ställer in sina sista spelningarna denna månad. Jag vill tacka Extaspappan Tony och all härlig publik jag mött under min tid i Extas.

Nu vill jag presentera mitt nya projekt, lite tidigare än beräknat men det kan ju vara kul för er att vara med ifrån början. Horizont heter mitt nya moderna dansband som jag håller på att starta upp tillsammans med några herrar, vi befinner oss för tillfället i replokalen och beräknas kunna bege oss ut på dansbandsscenerna i höst Smiley smile

För bokning och management står Susanne Zell och Zell Nöjesproduktion.

Följ oss och vår resa här på facebook för att veta hur och var vi befinner oss!

Puss och kram / Christian Harladsson 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter