Gitarristbyte i Deléns!

På Deléns hemsidan kan man läsa att det sker en lite förändring i bandet framöver. Här nedanför kan ni ta del av informationen ifrån Deléns. / Dansbandssidan.com 


Hej allesammans!

Efter en väldigt rolig och minnesvärd tid har nu Andreas valt att kliva av Deléns.
Detta tycker vi alla inklusive Andreas är väldigt tråkigt då vi blivit väldigt bra kompisar både inom & utanför arbetet. Och för att klargöra så är INGEN utav oss osams eller ovänner. Men då vi just nu inte spelar riktigt så mycket som vi skulle vilja vissa månader, kan det ibland vara svårt att få det att fungera rent ekonomiskt.

 

Andreas kommer vara med och spela med oss t.o.m. mars ut.
Så vi hinner alla kanske ses en sista gång!


Andreas brev till publiken:
 - Det är med tungt hjärta jag lämnar pojkarna i Deléns..  Jag har haft en extremt rolig och lärorik tid. Eftersom jag har fått ett nytt jobberbjudande i annat band som jag inte kan tacka nej till, måste det bli såhär.. Jag tror på Deléns och jag önskar verkligen er all lycka i framtiden! Slutligen skulle jag vilja tacka er alla för ett fantastiskt år tillsammans!
Vi ses! // Andreas
Ersättare för Andreas blir Casper Bjerkehagen!
 

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter