Hasse Kvinnaböske Andersson till final på Friends Arena nästa vecka!

Ikväll avgjordes vilka 4 artister som gick till final på Friends Arena i Stockholm nästa vecka. Nedanför kan ni ta del av dessa. Dansbandssidan.com säger grattis till er alla som gick vidare till finalen. / Christian 


Till final på Friends Arena 14/3 gick följande artister ikväll!
 

  • 1 Linus Svenning – Forever Starts Today
  • 2 Hasse Andersson – Guld och gröna skogar
  • 3 Dinah Nah – Make Me (La La La)
  • 4 Samir & Viktor – Groupie

För tredje året i rad hålls finalen på Friends Arena. Och det kommer att bli en av de största finalerna någonsin. 2013 lämnade Melodifestivalens final Globen till förmån för Sveriges nationalarena Friends Arena i Solna utanför Stockholm. Nu blir det tredje året som Melodifestivalens final arrangeras här. I år utökas finalen till tolv bidrag. Det betyder att startfältet kommer att bli det delat största i Melodifestivalens historia. Bara fyra tidigare finaler har innehållit så många bidrag: Melodifestivalen 1997, 1988, 1987 och 1963. Arenan invigdes den 27 oktober 2012 och har en kapacitet på mellan 15 000 och 65 000 personer, beroende på hur scenen placeras. Under Melodifestivalens final kommer cirka 28 000 personer att vara på plats.

Nästa vecka kommer mer information om finalen in här på Dansbandssidan!
Fotograf Stefan Johansson - www.sjfoto.se
Fotograf Stefan Johansson - www.sjfoto.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter