Fredagen den 22 maj fyller Ekebo Festplats i Munka Ljungby 50 år!

Det var den 22 maj 1965 som Bertil Johnsson anordnade den första dansen. Bertil Johnsson gick bort 2008 men Ekebo har fortsatt med familjen som ägare. Nu kan dansbandssidan.com avslöja hur födelsedagen kommer att firas. Det blir en unik kväll med bland andra Sten & Stanley och Flamingokvintetten. Kvällens värd blir välkända radiorösten Ulf Elfving, som var Ekebos första dj när diskoteket öppnade 1979. Givetvis kommer han också att agera dj senare under kvällen.

Det finns två möjligheter för allmänheten att vara med på den här jubileumskvällen. Dels finns cirka 400 biljetter till jubileumsmiddagen i lokalen Gillet avsedda för allmänheten, dels säljs biljetter till den avslutande dansen, en unik non-stop-dans med Sten & Stanley och Flamingokvintetten i Storstugans lokal.


– Under själva jubileumsmiddagen blir det också en kavalkad av låtar och anekdoter kopplade till Ekebo med Sten & Stanley och Flamingokvintetten, säger Ekebos marknadsansvarige Bert Lundqvist, som också hoppas och tror att den publik som besökt Ekebo genom åren vill vara med och återuppväcka minnen från olika danskvällar. – Ja, det är ju många som träffats genom åren på Ekebo och bildat familj. Dagens publik är tredje generationen.


Biljetterna till evenemanget kommer att släppas i mitten av mars. Priserna blir 595 kr för trerättersmeny och underhållning och 250 kr för den avslutande dansen på Storstugan. Portarna till den efterföljande dansen öppnar 20.30. Dansen beräknas börja någon gång mellan 21.30 och 22.00 och man håller på till kl 02.00.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter