Johan Källbjer ny keyboardist i Martinez!

2015-02-19 MARTINEZ NYTILLSKOTT!

Här nedanför kan ni ta del av pressinformationen ifrån Martinez som jag fick precis där Johan Källbjer presenteras om ny keyboardist i Martinez. / Dansbandssidan.com 

Då var det dags att presentera Martinez nya keyboardist! Många har varit spända och nyfiket undrat vem som tar över efter Linus. Idag kan Martinez glatt presentera att det är Johan Källbjer. Johan är en lugn och balanserad Norrlänning från Umeå. Musikintresset har han med sig sedan födseln och har alltid haft dragningen att spela och stå på scenen. Detta har resulterat i alla möjliga framträdanden genom åren. Efter gymnasiet hittade han Mellansels follkhögskola i en dal utanför Örnsköldsvik. Där drog musikintresset igång ordentligt! Några år senare startade Johan det mycket populära coverbandet Finn 5 Fel. Där medverkade han till 2009. Fram till idag har han hunnit med att kompa flera artister och spelat i flera olika konstellationer. Inriktningarna har varit olika genrer som gospel soul rock hårdrock och country. Nu har Johan hittat till dansbandsscenen och blir tangentmotor i Martinez! Vi hälsar Johan varmt välkommen till detta framåtrusande tåg och hoppas ni, vår publik tar han till sina hjärtan och bär fram han som ni alltid gör med oss! Johans premiär blir på hans hemmaplan 6 mars i Umeå.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter