Dansbandssidan.com besökte genrepet på Melodifestivalen  i Malmö!

Igår den 13/2 fanns jag på plats på Melodifestivalen 2015 och genrepet inför deltävling nr 2 som man kan se ikväll 20.00 på SVT. Om jag ska göra en bedömning om vilka jag tror hamnar på topp 4 ikväll, det vill säga 2 till final och 2 till 2a chansen så blir det jäkligt tajt eftersom det finns 6 st som kan gå till final respektive 2a chansen. Magnus Carlsson kommer gå till final enligt mig med en sjukt bra låt som bara blir bättre och bättre ju fler gånger man hör den. Även Samir och Viktor kommer gå till final baserat på deras populäritet. Till 2a chansen tror jag kilarna i Neverstore går med ett jäkla ös i deras låt som kan gå hem hos Svenska folket, till sist kommer även Linus Svenning med till 2a chansen med låten "Forever Starts Today. Men som sagt detta kommer bli jämnare än på länge och ikväll kommer vi får se hur det går med start 20.00 på SVT. Jag vill passa på att tacka Sveriges television för att jag fick chansen för 2a året irad att göra detta reportage för Sveriges största  tv-produktion. Vill även önska alla artister ett stort lycka till ikväll. / Christian på Dansbandssidan.com 


Ta del av lite bilder från igår här nedanför och ikväll kommer en uppdatering att ske här på sidan efter att Melodifestivalen och delfinal 2 är över i Malmö.Mitt tips inför kvällen kommer här! 

  •  1. "Forever Starts Today” – Linus Svenning Till 2a chansen 
  •  2. ”Där och då med dig” – Emelie Irewald
  • 3. ”Groupie” – Samir & Viktor Till Final på Friends Arena 
  • 4. ”If I Was God For One Day” – Neverstore  Till 2a Chansen 
  • 5. ”Nonetheless” – Marie Bergman & Sanne Salomonsen
  • 6. ”Möt mig i Gamla Stan” – Magnus Carlsson Till Final på Friends Arena 
  • 7. ”Don't Stop Believing” – Mariette

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter