Magnus Carlsson medverkar i Melodifestivalen nu på lördag!

Nu på lördag den 14/2 medverkar Magnus Carlsson i Melodifestivalens deltävling nr 2 från Malmö Arena. Magnus tävlar i år med låten "Möt mig i gamla stan" som är skriven av Thomas G.son samt Lina Eriksson. Magnus Carlsson har medverkat i Melodifestivalen 7 gånger och 8 gånger inräknat med i år, senast Magnus medverkade var 2007 med låten "Live forever". Hur går det då nu på lördag? - det får vi reda på strax före 21.30 på lördag. På fredag kommer jag även att vara på plats på genreppet då alla artister uppträder med scenkläder. Bilder och vilka jag tror går vidare kommer in här på sidan på lördag förmiddag.  Förra lördagen prickade jag in 5/7 artister i rätt ordning./ Dansbandssidan.com  

  • 2000 Se mig (Barbados), andra plats
  • 2001: Allt som jag ser (Barbados), andra plats
  • 2002: Världen utanför (Barbados), fjärde plats
  • 2003: Not a sinner nor a saint (Alcazar), tredje plats
  • 2005: Alcastar (Alcazar), tredje plats
  • 2006: Lev livet (Solo), åttonde plats
  • 2007: Live forever (Solo), utslagen från deltävlingen.

Nytt sätt att rösta i Melodifestivalen 2015 – här är Melodifestivalens app!


För mer information om Magnus, klicka in på hans hemsida här www.magnusonline.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter