Eric och Jessica segrare i Melodifestivalens deltävling 1!

Ikväll avgjordes deltävling nr 1 direkt ifrån Scandinavium i Göteborg. Vidare till finalen på Friends Arena gick Eric Saade med låten "Sting" samt Jessica Andersson med låten ”Can't Hurt Me Now”

Vidare  till 2a chansen gick Dolly Style med låten "Hello Hi” och Behrang Miri feat Victor Crone med låten ”Det rår vi inte för” Nästa vecka avgörs delfinal nr 2 från Malmö Arena och där kan ni även följa mig direkt under fredagen då jag kommer rapportera från genrepet. Innan delfinal 1 började tippade jag Eric och Jessica till final samt Dolly Style till 2a chansen men ja fick fel på Molly Petterson hammar som inte gick vidare och istället tog Behrang Miri Feat, Victor Crone den platsen. / Christian på Dansbandssidan.com 


Foto: Johanna Svan från Melodifestivalsajten allasfestival.allas.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter