En kväll med Micke Ahlgrens på Granbacken!

Igår den 5/2 var jag på plats på Granbacken som ligger i Löberöd (Skåne) där Micke Alhgrens bjöd upp till dans. En kväll där många fanns på plats för att dansa till grabbarna. Härlig dansbandsmusik och underbar stämning kvällen rakt igenom. Duktiga musiker rakt igenom som bjuder på sig själva och det kan man se på dom flesta av bilderna nedanför. Jag vill passa på att säga ett stort tack till Micke Ahlgrens för en fin kväll samt ett tack till Göran på Granbacken. Här nedanför kan ni ta del av en massa trevliga bilder samt 2 filmer från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com

Micke Ahlgrens består av : 

  • Micke Ahlgren - Bas och sång
  • Petter Sand - saxofon, gitarr
  • Jörgen Ohlsson- Keyboard, dragspel och sång
  • Kent Ekman - trummor och sång

Ikväll den 6/2 bjuder grabbarna upp till dans i Växjö - Växjö Folkets park

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter