Snart är den här - "Absolute Country"!

Snart är den här "Absolut Country! Den 18 februari är det skivrelease. 40 härliga country låtar fördelat på 2 st cd skivor. Läs lite mer om skivan här nedanför. 

På Absolute Country står världen största country-artister sida vid sida av våra egna lokala favoriter som Jill Johnson, First Aid Kit och Doug Seegers. 40 låtar av yttersta klass, varav de allra flesta haft framskjutande positioner på Billboards Country-lista, många hämtade direkt från förstaplatsen. I slutet av februari går den internationella galan Country 2 Country av stapeln i Globen i Stockholm. Där kommer 10 000 svenska country-fans att samlas för att hylla några av de största inom genren. Många av artisterna återfinns givetvis på Absolute Country.Artist: Various

Title: Absolute Country

Release: 18/2Skivan köper/bokar du fraktfritt här på Dansbandssidan.com! Klicka bara här 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter