Ann-Cathrine Wiklander och Erik Lihm bjuder upp till sång och dans på fredag!

Ann-Cathrine Wiklander och Erik Lihm har under de ca 2 1/2 år som dom jobbat ihop gjort ett flertal musikcafeer, kyrkokonserter m.m. Många gånger har dom fått frågan om dom inte kan spela till dans också. Eftersom det fungerat så väldigt bra med att spela för en sittande publik på sina musikcafeer har det inte varit aktuellt att spela dansmusik, men nu har dom blivit lite sugna på att göra en specialvariant med både musikcafe och dans, så nu på fredag 6 Februari ska dom framträda på Almars Gård , Karlstad där dom börjar kl 20 med ca 1 timmes musikcafe, sedan blir det fikapaus och mellan kl 21.30 -ca 23 blir det så dans. Slår detta väl ut kommer det nog att bli flera sådana här kvällar säger Erik Lihm.

För mer information om kommande spelningar klicka här!

/ Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter