Succéavslutning för dansbandsveckan på M/S Viking Cinderella!

I lördags den 31/1 reste jag upp till Stockholm för att besöka Dansbandsveckan ombord på M/S Viking Cinderella och sista dagen på dansbandsveckan. Denna resa var det full båt och härlig stämning redan innan passagerarna gått ombord på fartyget. Under denna kväll bjöd Arvingarna, Drifters, Matz Bladhs, Junix och Barbados upp till dans, utöver detta kunde man även ta del av Tur-Åke, Tony Irving, Anders Hane, Duo Vi, Carlzons Duo och Dj Moe. Ett mycket bra arrangemang för 3e året i rad anordnat av Viking Line och Dansbandsveckan i Malung.  God mat under kryssningen härlig stämning och fantastisk underhållning av alla dansband och musiker. Jag vill sammanfatta denna kryssning med ett ord "Succé". Tack till Viking Line samt besättningen ombord på Cinderella, tack även till alla dansband och artister som bjöd på sig själva och levererade 100%, fantastiskt och jag hoppas vi ses nästa år igen på dansbandsveckan på Cinderella. / Christian på Dansbandssidan.com

 

Ta del av en massa bilder nedanför samt några filmer som jag filmade ombord på Cinderella. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter