Martinez bjöd uppp till dans på Granbacken!

Igår den 29/1 fanns jag på plats på Granbacken i Löberöd där Martinez denna kväll bjöd upp till dans. Kvällen på bjöd på härlig musik och en fin stämning , jag vill återigen passa på att säga att Tommy som spelar gitarr i Martinez gör det på ett imponerande sätt och enligt mig tillhör han topp 3 i Sverige. Tommy är inte bara bra på att spela gitarr utan har även en ljuvlig sångröst och den berör när man lyssnar. Martinez är ett härligt gäng som alltid bjuder på sig själva och med en härlig utstrålning. Till er som inte sett Martinez "Live" så vill jag säga att det är på tiden isåfall att ni gör det, och redan idag kan ni uppleva detta trevliga band på Viking Cinderella. Jag vill passa på att tacka Martinez för en trevlig kväll samt ett tack till Göran på Granbacken. Sist men inte minst passade jag även på att tacka av Linus i Martinez med lite skumpa och godis innan han går till Per-Håkans framöver. Vi ses framöver Linus och lycka till i Per-Håkans. Nedanför bifogar jag lite bilder från kvällen samt en film. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter