Kindbergs nya album når "Hela vägen hem"!

Kindbergs släpper imorgon sitt nya album "Hela vägen hem" och Dansbandssidan.com har tagit del av det nya albumet och lyssnat igenom skivan. Som namnet på skivan så når skivan "Hela vägen hem", en kanon bra skiva rakt igenom av Kindbergs med favoritlåtar som "Här" -  som Ola Jonsson framför på ett imponerande sätt och med en underbar sångröst, "Då står pojkarna på rad" -  en låt Joakim Ekelund sjunger på ett svängigt och fartyfyllt sätt, och som är en cover på Orups låt. "Nu är det sommar igen" -  är en härlig melodi som man blir glad av att lyssna på. Slutbetyget för albumet blir 5/5. Skivan köper ni fraktfritt här på Dansbandssidan under länken skivnyheter. jag ser redan framemot Kindbergs 11e och kommande album. / Christian på Dansbandssidan.com Läs mer ifrån pressreleasen här nedanför!


Kindbergs som har hållt i gång i 28 år har aldrig tidigare haft fler folk ute på dansbanorna än just nu. Deras tre senaste skivor har alla tre varit succé hos både sina fans och hos recensenter. Även radion har plockat upp låtar och Kindbergs har på sina två senaste plattor haft P4-hits. På nya skivan har Kindbergs återigen fått låtar från Sveriges absolut bästa låtskrivare i genren. Skivan har ett modernt sound och vissa låtar har en lätt touch av country, något publiken visat sig uppskatta väldigt mycket på de tidigare plattorna. Lägg till ett gäng perfekta covers för bandet och resultatet har blivit en otroligt starkt Kindbergs-album. På skivan medverkar Cecilia från CC & Lee på en duett. Det är på Mauro Scoccos låt "Längre neråt vägen".

Label:Atenzia
Produktionsår:2015Besök Kindbergs hemsida här!


Kommande spelningar för Kindbergs!

Januari 

2015.01.30 – Fr – Förde, Norge
2015.01.31 – Lö – Förde, Norge

Februari

2015.02.05 – To – Birka Stockholm
2015.02.06 – Fr – Birka Stockholm
2015.02.08 – Sö – Bingolotto
2015.02.10 – Ti – Örebro, Brunnsparken
2015.02.15 – Sö – Bjärnum, FP

Provlyssna på Kindbergs nya skiva här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter