En kväll med Bob Stevens på Granbacken!

Igår den 22/1 fanns jag på plats på Granbacken för att göra ett reportage om Bob Stevens. Denna kväll bjöd grabbarna några härliga Skånska låtar från kommande skiva framöver. Stämningen var på topp denna kväll och Bob Stevens fick många varma kommentarer från dansarna som var på plats denna kväll. Dan som spelar gitarr i Bob Stevens blev även firad av Göran på Granbacken samt alla som var på plats då han firade sin födelsedag. Dansbandssidan.com passade även på att gratulera Dan med lite gott gott samt blommor till förtjusning. Jag vill passa på att tacka Bob Stevens samt Göran på Granbacken för en trevlig kväll, tack även för den goda maten som serverades innan spelningen samt för kaffe och kaka. 

Ta del av en massa bilder som jag tog under kvällen här nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter