Arvingarna skriver management & bokningskontrakt med Demo Entertain!

Dansbandssidan.com kan som första media berätta att Arvingarna skriver bokningskontrakt med Demo Entertain! Ta del utav press informationen nedanför. 

den 31/1 träffar Dansbandssidan.com dessutom Arvingarna på Dansbandsveckan ombord på Cinderella. / Christian 

Grammisnominerade Arvingarna skriver management och bokningskontrakt med Göteborgsbaserade Demo Entertain som ingår i Demo Group-koncernen. 

I och med samarbetet får ett av landets största dansband en fullfjädrad organisation. Demo Entetain tar över bokning och management och Demo Live kommer sköta gruppens turnéproduktion. Sedan tidigare har Arvingarna också ett skivkontrakt med Sony Music vilket inte påverkas av flytten till Demo.

- Det vi gör är att förändra det traditionella dansbandstänket med turnébuss och fast teknik. Demo går in och anpassar sig mer efter varje tillfälle och vilka förutsättningar arrangören har. På så vis blir gruppen mer tillgänglig och kommer att kunna sätta ihop olika typer av turnéer. Vi ser att Arvingarna ska ta nästa steg i karriären och då blir ett mer långsiktigt arbete nödvändigt säger Petter Jahnstedt som blir ny bokare och manager för gruppen.  

- Vi besökte nyligen Demo Groups årliga kundevent ”Demo Evening” och kände direkt att bolaget andades nytänkande. Nu när allt är klart känns det riktigt roligt, lite som en nystart faktiskt. Vi arbetar nu på ett större turnéproduktion som våra fans kommer få se mer av på sommarens festivaler säger Casper Janebrink sångare i Arvingarna.

I och med samarbetet växer också Demo Entertains och management och bokningsavdelning som sedan tidigare också innefattar ”Svensktoppen Nästa”-vinnarna EKO och uppskrivna Hip-Hop-kollektivet Huset.
Manager och bokare:

Petter Jahnstedt 0706-88 63 11

petter@demoentertain.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter