Donnez svängde loss på Tingvalla i Åstorp!

Igår den 17/1 besökte Dansbandssidan.com för första gången Klubb83 Tingvalla i Åstorp där Donnez bjöd upp till dans. 400 dansare fanns på plats denna kväll för att dansa loss till grabbarna. Under kvällen bjöds det på svängig och härlig dansbandsmusik och det var väldigt trångt även för en fotograf denna kväll. Under kvällen fick även Donnez sällskap av Albin på scen som spelade gitarr och sjön med i varje låt (Imponerande). Direkt när man kom innanför dörrarna på Tingvalla så kände man sig hemma på något sätt, ett väldigt varmt mottagande av personalen på plats samt ett mycket fint dansställe. Goda mackor och gott kaffe bjöds det även på under kvällen, tack till Systrarna buffé för allt samt tack till Donnez för en väldigt trevlig kväll. För att sammanfatta kvällen med ett ord " Succé". Bilder från kvällen ser ni lite längre ner på sidan. / Christian på Dansbandssidan.com 


Nu kan ni även följa Tingvalla Åstorp med en egen sida här på Dansbandssidan.com. Klicka här så kommer ni till sidan! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter