Succé för Drifters på Granbacken i Löberöd!

Igår den 15/1 fanns Dansbandssidan.com på plats på Granbacken i Löberöd där Drifters för första gången bjöd upp till dans. Det blev en succékväll med 2 extranummer och det kändes som om kvällen aldrig skulle ta slut till dansarna jubel och applåder. Jag skulle uppskatta att runt 400 dansare var på plats denna kväll, Drifters levererade härlig och go dansbandsmusik kvällen rakt igenom och gänget utsrålar alltid glädje och härlig stämning. För att sammanfatta kvällen med ett enda ord så blev kvällen "MAGISK". Nästa gång Dansbandssidan träffar Drifters blir på Dansbandsveckan på M/S Cinderella nu i januari. Massa bilder från kvällen kan ni ta del av nedanför./ Christian 

Jag vill passa på att tacka Drifters samt Göran på Granbacken för en mycket trevlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter