Norska dansbandsdrottningen Anne Nørdsti klar för Ullared och EN KVÄLL I JUNI 2015!

Dansbandssidan.com fick precis ta del av ännu en artist som kommer till En Kväll I Juni sommaren 2015. Nedanför kan ni läsa mer från pressinformationen. / Dansbandssidan.com 

Dansbandsfestivalen i Ullared,
”En kväll i juni” har sedan tidigare bokat Sveriges i särklass tre största dansband till årets festival. Nämligen Grammisnominerade Arvingarna, Larz Kristerz och Lasse Stefanz. Idag adderas Anne Nørdsti  som är ohotad dansbandsdrottning i Norge och påväg att erövra även Sverige . Fler artister presenteras löpande. 

-Efter Annes duetter med Olle Jönsson i Lasse Stefanz känns det fantastiskt att ha dessa artister samma kväll. Vi är därför otroligt glada att  Anne Nørdsti också valt att lägga en av sina få Sverigespelningar hos oss på "En kväll i juni”. Fram till idag har vi bokat tre grammisnominerade akter och kanske den mest lyssnade kvinnliga dansbandsdrottningen i Norden konstaterar festivalgeneral Jonas Erixon nöjt. 

Anne Nørdsti & Lasse Stefanz - ”Innan livet försvinner"
https://www.youtube.com/watch?v=_-KOqmr9p28

Anne Nørdsti & Lasse Stefanz - ”Fredagkväll"
https://www.youtube.com/watch?v=npfRqB2NGKQ

När: 26-27 juni 2015.
Var: Hedevi - Ullared

För mer information besök deras hemsida här!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter