Dansbandstrummis söker dansband att spela med!

Daniel kontaktade mig och frågade om jag kunde hjälpa honom att kanske hitta ett dansband att spela tillsammans med, efter att ha lyssnat på filmen nedanför så bestämde jag mig för att göra ett inslag om detta och nedanför kan ni se några rader från Daniel själv som söker ett dansband att spela med. / Christian 


Hej mitt namn är Daniel Lignell och är 23år bor i Trelleborg i skåne. Jag är en bra och erfaren trummis som söker ett dansband. Jag har spelat trummor sen jag var väldigt lite och spelat i många olika konstellationer genom åren. Jag har gått på estet programet inriktning musik. Och studerat afro musik på furuboda folkhögskola samt Gosoel musik på Glimåkra folkhögskola. jag har alltid haft ett stort intresse för dansband och drömmen är att spela i ett dansband. 

Vill ni veta mer om mig eller höra mig spela så hör gärna av er! 
Mvh Daniel

Mobil nr 0708717993 
Email: Daniellignell91@gmail.com

Daniel spelar trummor i Najz nedanför!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter