Linus lämnar Martinez och går till Per-Håkans! 

Linus kommer att lämna Martinez inom några veckor för att gå till dansbandet Per-Håkans från den 1/3 2015. Sedan tidigare står det klart att Mikael Ehmer kommer lämna Per-Håkans därav att Linus tillkommer till bandet. Nedanför kan ni läsa några rader som Linus själv har skrivit på Martinez hemsida. Dansbandssidan.com önskar Linus lycka till i Per-Håkans och tackar för tiden i Martinez.


Hej Alla Martinez vänner! Jag (Linus) kommer att sluta i Martinez. För att ta mig an nya utmaningar. Det har varit en fantastisk resa för mig med mina underbara kollegor. Jag vill tacka all publik/arrangörer som jag har fått träffat. Och sist men inte minst Tommy Sandra och Danne. All kärlek till er alla! 

Mer info om Linus ersättare kommer snart.

Foto: Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter