Mickeys firar 25 år som dansband!

Mickeys firar 25 år och bjuder på gratis dans i Aspås, Innan dansen med start kl 17.30 serveras en 3 rätters middag för speciellt inbjudna men vi släpper även ett antal middagsbiljetter som ni kan köpa för endast 150:-/pers , mat och pub i sammarbete med Krokoms Wärdshus och Cupprum ,konferencier under kvällen är Thomas Deutgen känd från bl.a Dansbandskampen, P4 Dans mm Det blir en liten mini utställning med gamla orkesterkläder ,kort,affischer ,Vi kommer ochså under kvällen att visa en exclusiv film med Mickeys genom tiderna ,Bildspel ,Gästartister mm ,Anmälan till middag gör ni genom att inboxa oss här så mailar vi tillbaka med kontonummer för middagsanmälan , Dansen startar ca 21.30 -01.00 och det är 18 års åldersgräns efter kl 21.

Varmt välkommen till en oförglömlig kväll och kom ihåg först till kvarn gäller på dansen . Kram Mickeys.

 

Dansbandssidan.com säger Grattis Grattis och hoppas på 25 år till! Mickeys är ett svenskt dansband som bildades i Aspås i Jämtland 1989. I början fick man kämpa mot Walt Disney Company för rätten till namnet (Musse Pigg heter Mickey Mouse på engelska), men gick segrande ur striden. Bandet har vunnit en dansbandstävling som Svenska musikerförbundet och Café Norrköping anordnade 1995 och deltog i Dansbandskampen 2008.,Mickeys har legat lite i malpåse under några år men nu är det en nysatsning som gäller med en spelplan som fylls allt mer för 2015 och med ett av Sveriges största produktionsbolag bakom sig som kommer att presenteras under jubileums kvällen är siktet inställt på toppen , Mickeys består nu av 5 starka personer och i grunden är det Mia Sandström på sång med från starten ,Janne Simonsson klaviatur och sång med sedan 15 år och Andreas Klar på bas och sång oxå med sedna 15 år tillbaka som bildar den starka grundstommen ,Med sedan snart 4 år är nygamla trummisen Peter Starkman som även var med under de framgångsrika åren 1991-1994 och det nya stjärnskottet David Johnsson på gitarr och munspel det är Mickeys 2015 som bara siktar framåt ,Mickeys reportoar kan beskrivas som modern med inslag av många härliga hits från 80 talet från bl.a Madonna,Brenda Russel,Lena PH,Orup mfl men även riktiga rock rökare från bl.a Robert Wells,Refreshments mfl,Även en del låtar från andra svenska band som tex Wahlströms,Titanix,Kindbergs och Casanovas som blandas med en hel del egna låtar , En sanning med modifikation är vårat 25 års jubileum som egentligen är 26 år i år men vi börjar med att fira 25 år i år eftersom vi inte hann med det förra året. Hoppas du kan få ihop nåt av detta . Mvh Peter Starkman/Mickeys
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter