Dansbandssidan besökte Dansbandskanalen.se!

Tidigare idag besökte jag Dansbandskanalen.se i Staffanstorp. En helt ny studio för kanalen står nu klar i den gamla brandstationen som har renoverats helt och hållet. I samma byggnad ligger även studios för Guldkanalen 102,6 samt Country Rocks. Bilder på detta kan ni ser längre ner på sidan. Framöver kommer Dansbandskanalen bland annat satsa mer på programinnehåll under 2015, programledare kommer finnas i studion större delen av dygnet, lyssnaren kan önska låtar, topplistor, band live i studion. 

Passar på att tacka Daniel på Dansbandskanalen för gott kaffe och en trevlig visning av den nya byggnaden. Väldigt mysiga lokaler och mycket fräscht. Här kommer sändas härlig dansbandsmusik samt övrig aktuell musik på Guldkanalen och Country Rocks. / Christian på Dansbandssidan.com 

Klicka på loggan nedanför för att lyssna på Dansbandskanalen.se!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter