Mats Bergmans bjöd upp till dans på Törringelund inför över 500 dansare!

Igår den 5/1 (Trettondagsafton) var jag på plats på Törringelund där Mats Bergmans bjöd upp till dans inför över 500 dansare. Innan dansen drog igång 21.30 serverades en 2 -rätters middag till dom som hade förbokat detta. Jag vill återigen passa på att hylla Törringelund för utsökt mat som smakar fantastiskt bra och är vällagat, imponerande bra säger jag som är (Kökschef) själv. Senast jag träffade Mats Bergmans var under sommaren 2014 då jag även tackade av Linus som valde att lämna bandet kort därefter och igår fick jag träffa grabbarna igen utan Linus på sång och musik, Kanon bra jobbat av grabbarna att få ihop en kanon repertoar med härlig dansbandsmusik och närhet till dansarna. Jag vill passa på att tacka Mats Bergmans för en trevlig kväll och Törringelund för god mat och 100% service och glädje mot gästerna på plats (som alltid) / Christian på Dansbandssidan.com 

(Nedanför kan ni ta del av ett antal bilder jag tog under kvällen)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter