Gott Nytt År önskar Dansbandssidan.com!

Dansbandssidan.com vill passa på att önska alla besökare av sidan ett Gott Nytt År och samtidigt passa på att tacka er som valt att besöka och besöker sidan. Mycket har hänt under 2014 och ännu mer trevligt kommer att hända under 2015. Jag vill även passa på att tacka alla sponsorer samt alla andra som ställt upp för sidan på ett eller annat sätt under 2014. Jag hoppas ni fortsätter att följa sidan under kommande år och att ni trivs bra här på Dansbandssidan.com. Mycket kommer som sagt att ske under kommande år här på sidan samt när jag är ute på turné runt om i landet samt i Norden. För att ta del av allt detta samt senaste nytt inom nyheter, musik, tävlingar m.m så får ni besöka sidan. 


/ Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter