Larz Kristerz till Ullared och En Kväll I Juni 2015!

Dansbandsfestivalen i Ullared, ”En kväll i juni” har sedan tidigare bokat de största dansbanden i Sverige. Nämligen Arvingarna och Lasse Stefanz. Idag adderas även Larz Kristerz som under hösten toppat svenska albumlistan med ”40 mil från Stureplan”. Fler artister presenteras löpande. De första biljetterna till specialpris sålde slut snabbt och när vi nu går in på nya året ville vi ge våra besökare ett riktigt starkt namn. Det är därför med stolthet vi idag kan presentera Larz Kristerz som med nya albumet "40 mil från Stureplan” verkligen tagit steget bredvid Arvingarna och Lasse Stefanz som ett av Sveriges största dansband. Fortsätter det så här så blir det lapp på luckan även 2015 säger festivalgeneral Jonas Erixon. 

När: 26-27 juni 2015.
Var: Hedevi - UllaredBiljetterna är släppta via www.biljettforum.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter