Jenny Salén sjunger duett med Kjetil Granli på kommande skiva!

Senaste nytt! Dansbandssidan.com kan avslöja att Kjetil Granli tillsammans med Jenny Salén sjunger en duett på Jenny Saléns Orkester kommande skiva "För Alltid", låten dom sjunger tillsammans heter "Evig Kärlek" gjord av Mats Larsson & Mona Gustafsson. Lite mer information om nya skivan kommer här : 

På nya skivan "För alltid" fortsätter Jenny Saléns sin väg till att bli Sveriges populäraste kvinnliga mogendansband. Bandet har under de senaste åren utvecklat sitt sound både på skiva och ute på sina danser och har idag en större publik än någonsin. På nya skivan "För alltid" är bandet stadigt förankrat i sitt sound men har även tagit hjälp av några av Nashvilles förnämsta studiomusiker som förgyller det lite extra! Något som gjort att skivan fått en unik touch med en mix av det klassiska svenska mogendansbandssoundet som gjort Jenny Saléns så populära med den lilla extra kryddan från Nashville. Skivan kommer ut i April 2015!


/ Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter