Zlips gör sin sista spelning i februari!

För ett par dagar sedan kunde man läsa på Zlips Facebook att bandet kommer göra sin sista spelning i februari. Ta del utav Mats text här nedanför som han skrev på Facebook. / Dansbandssidan.com 

Ett tråkigt tillkännagivande från Matts!

Som många undrat och många säkert anat så kommer nu mitt tråkiga tillkännagivande att jag slutar med turnerandet och Zlips kommer även att läggas ner. Ja det är med STOR sorg i hjärtat jag nu öppet går ut med detta efter att ha varit med och startat Zlips och som varit största delen och trogna glädjen i mitt 30-åriga turnerande på heltid! Det är nu inte möjligt för mig att driva ett företag med allt vad det krävs i ett heltidsturnerande dansband och samtidigt vara den hjälpsamma, närvarande pappan som jag vill vara! Det krävs så mycket mer i den familjesituation som jag hamnat i och som bara ökat på än mer. Bara denna höst har belastningen ökat än mer i form av utredningar, möten, engagemang, en ny ytterligare diagnos för min ena son och med mer press, spänningar och oro som följd. Har fått uppleva såå mycket genom åren, ja t.ex Guldklavar, flertalet TV och radio-deltaganden! OCH DansbandsSM-vinsten, -OJOJOJ vilken upplevelse!!!! Har också glatt mig i äran att ha fått njuta av att spela på de bästa härligaste Dansställena, med otroligt duktiga kompetenta och glädjande musiker genom åren! –Tala om roliga stunder med finaste kollegor från andra band också! Största saknaden blir nog ändå just det jag älskar mest av allt, -alla stunder då jag fått stå på scenen, se och möta Ni dansares hääärliga glädje och gemensamt bygga den där magiska Kvällen med stort K!!! NI ÄR BÄST!!

Ja epoken Zlips kommer nu att läggas ner och sista spelningen blir på Öviksmaran den 6e februari. Men nya tider stundar och de andra i dagens Zlips har mer att ge och har nu något på gång som de själva kommer att presentera… För alla Er dansare, dansen och glädje och för Sveriges kulturliv, önskar jag dom lycka till!

Tackar ALLA, alla arrangörer (och extra till Ni som skickat hälsningar och varit förstående och peppat mig i denna jobbiga tid), till Susanne Zell för många års ”trogen, fin tjänst”, och många fler, men mitt största TACK vill jag till sist ge till alla Er som gjort mitt härliga musikerliv mest möjligt i alla dessa år, NI UNDERBARA DANSARE!!!!

Bugar och bockar och med en tår i ögat säger jag TACK, TACK, TAAAACK för allt ni gett mig!!!!!!!!

// Matts


Dansbandssidan.com önskar alla i Zlips lycka till framöver och tackar för den tid som varit. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter