Dansbandssidan.com önskar er alla en God Jul! 

Jag vill passa på att önska er alla en riktig trevlig julafton samt en underbar julhelg. Samtidigt vill jag även skänka en tanke till er alla som firar julen ensam och inte har någon att fira med. Passar även på att tacka er alla som besöker och besökt Dansbandssidan.com. / Christian på Dansbandssidan.com 


Julafton infaller den 24 december, det vill säga dagen före juldagen den 25 december, den dag då Jesu födelse firas i kristentradition. Att ”aftonen” före juldagen firas är en del av julhelgens traditionella förberedelser inför den 25 december. Inom kristna samfund inleds julhelgen ofta med julbön på julaftons kväll där den centrala delen är uppläsningen av Julevangeliet (Lukas 2:1-20). På grund av kalenderskillnader infaller julafton i samfund som utgår från den julianska kalendern den 6 januari.

Lyssna gärna på en av mina jullåtar!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter