Dansbandsveckan på M/S Viking Cinderella närmar sig!

Foto: Dansbandssidan.com Foto: Dansbandssidan.com

Måndag den 26/1 2015 drar Dansbandsveckan igång ombord på M/S Cinderella och varar tills på lördag den 31/1. För er som vill boka en plats ombord på dessa kryssningar finns en del kryssningar kvar på en del av kryssningarna. Klicka på länken nedanför så kommer du till sidan där du får mer information samt där du även kan boka en kryssning. Dansbandssidan.com är på plats sista dgen den 31/1. / Christian 


Cinderellas dansbandsvecka 26-31/1 2015

Vinterns dansbandsvecka hittar du på nöjeskryssaren nummer ett, Viking Cinderella. Ta med dig någon du gillar eller kryssa solo. Vi lovar glädje, energi, god mat, nya vänner och fler än 30 av Sveriges bästa dansband – precis som i Malung. Dessutom är Tony Irving och hans dansare ombord hela veckan. Boka redan nu så att du är garanterad plats. 


Mer information här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter