Janne Martins med ny skiva!

För cirka en veckan sedan kom den nya skivan med Janne Martins "Till alla dom som jag höll av" som innehåller 12 st låtar och dessa kan ni se nedanför. På skivan finns både nytt och gammalt material. Vill kan köpa skivan så kan man gå in på hemsidan som ni även hittar längre ner här på sidan. / Dansbandssidan.com 


Lite om bandet!

Janne Martins är ett dansband från Stockholm och Uppsala som spelar traditionell svensk dansbandsmusik med dansvänliga rytmer och de flesta texter på svenska. Medlemmarna i bandet är musiker med lång erfarenhet av scenframträdande och orkesterspel. (Låtlista från nya skivan)

1. Mälarö kyrka
2. Hallå
3. Minns du Maria
4. På världens tak
5. Moa
6. Oklahoma
7. Till alla dom som jag höll av
8. Vilken underbar dag
9. Jag ger dig en blomma
10. Du är solen
11. Nyanser
12. Sista dansen


www.jannemartins.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter