Donnez - dansbandet som flest vill dansa till hemma hos sig under jul/nyår!

Dansbandssidan.com har haft en omröstning här på sidan om vilket dansband besökarna helst skulle vilja dansa till hemma hos sig under jul/nyår som en privat tillställning. 700 röster inkom på 3 dagar och det dansbandet  flest önskade sig blev Donnez. I denna omröstning fick man rösta på alla dansband som är aktiva i Norden. Jag har själv en dröm om att en vacker dag bjuda hem ett dansband till mig som bjuder upp till dans för alla mina vänner, skulle vara rätt häftigt att kunna bjuda på en sådan fest. / Dansbandssidan.com 

Många röster fick även Matz Bladhs, Per-Håkans, Lasse Stefanz och Sannex. Tackt till alla som deltog i omröstningen. 

Alla som deltog i denna omröstning fick chansen att tävla om den nya julskivan "Jul Med Sveriges Dansband" 2 vinnare har utsets och dessa blev: 


Bo Fransson och Maria Knutas / Grattis 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter