Bjarnez är taggade inför 2015!

Dansbandssidan.com ställde frågan till Bjarnez hur dom ser på året som gått samt kommande år för Bjarnez. Nedanför kan ni ta del utav den information som jag fick. 

2014 blev ett kanon år för oss i Bjarnez. Vi kom ut till flera olika fester och evenemang, vi fick till och med spela non stop med två väl kända band, Date och MejDej. Bjarnez är grymt nöjda och är redo och taggade för ett ännu bättre 2015. Mycket nytt och roligt har och skall planeras inför nästa år. Mycket rep och träning, för att bli ännu bättre. Vi skall försöka ta oss in i studio och spela in ett par singlar, vi har även fått en non stop bokning med Date återigen. Det ser ljust ut, vi börjar känna oss mogna i musiken och är redo för allt, och vill försöka komma ut i hela landet och spela för så mycket härligt folk som möjligt. Vi lever för musiken!

Varmt välkomna på dans till oss i Bjarnez 
Bandet

Bjarne Håkansson - Bas
Jesper Östergren - Gitarr
Pauline Sundin - Sång
Robin Håkansson - Trummor 
Jakob Nilsson - Piano, Keyboard, Sång


www.bjarnez.n.nuFölj Bjarnez på Facebook här!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter