Ny skiva med San Marino&Linda!

Det finlandssvenska mogendansbandet San Marino & Linda släppte sin nya cd 17.12.2014. Rykande färskt album med 12 nyskrivna låtar av Sveriges låtskrivarelit. Plattan är producerad i Stockholm av Martin Klaman. Bandet är säkert bekanta för många av er dansare som besöker Malung varje sommar. San Marino & Linda har spelat där sedan 2006 och till sommaren 2015 blir det 10:e året för bandet. Mera info om bandet hittas på www.sanmarinolinda.fi eller på deras Facebook sida.

Låtarna på skivan:1. Du tog plats i mitt liv 2. Snabba svar 3. Vägskäl 4. Mera kärlek 5. Du finns ännu i mitt hjärta 6. Kyssar varje dag 7. Jag vill ha nån att älska 8. Nej nej nej 9. Bara en kyss 10. Sedan igår 11. I nattens mörker 12. Ta mig hem 13. Ta varandras händer (bonustrack)

Skivan finns ej ännu att fås i webbshop i Sverige, men det går enkelt att beställa skivan till Sverige, Norge och Danmark genom följande webbshop: www.bokshop.fi. Det går också att beställa direkt via bandet genom att maila San Marino & Linda på adressen: sanmarinolinda@gmail.com

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter