Julundersökning samt tävling på Dansbandssidan.com!

Dansbandssidan.com är nyfiken på vilket dansband du helst skulle vilja bjöd upp till dans hemma hos dig under Jul/Nyår. Jag har själv en dröm att en dag kunna boka ett band här hemma som bjöd upp till dans för mig och alla vänner. Ni kan skriva vilket dansband ni vill som är aktivt i Norge, Finland, Danmark och Sverige, glöm inte att ange adress och namn samtidigt längre ner på sidan. 

2 vinnare kommer att utses på lördag förmiddag som vinner vars ett ex av julskivan ni ser på bilden "Jul Med Sveriges Dansband" Vinnarna kommer att presenteras på Dansbandssidan.com på Facebook samt vilket dansband som ni röstade fram till det mest önskade att spela hemma hos någon under Jul/Nyår. 


Dansbandssidan.com har inga krav för att du ska delta i tävlingarna genom att länka och gilla sidan på Facebook. Vill man så får man gärna men absolut inget måste. Tävlingarna Dansbandssidan.com har är till för er som besöker sidan och ju fler som länkar och delar ju mindre chans har ni övriga att vinna. / Vänligen Christian

Man kan givetvis skriva vilket dansband som helst som är aktivt i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Dansbandssidan.com jobbar för alla dansband och inte bara för några enskilda, så skriv vilket dansband som du skulle önska bjöd upp till dans hemma hos dig under jul/nyår. / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter