Dansbandssidan.com tipsar om dansbandet Carisma!

Dansbandet Carisma är en orkester som kommer från Österbotten i Finland, med utgångsort Nykarleby. Repertoaren är en blandning av traditionell dansmusik och fräschare låtar, som passar för en danspublik
i alla åldrar. Givetvis bjuder vi också upp till hederlig gammeltjo. Carisma startades under vintern 2011 och består av musiker som spelat med i flera olika dansband/coverband under många år. Carisma har legat 36 veckor på Radio Vegas "Danslistan" (finlandssvenska radion) med låten "Vänd inte om" och lyckas Carisma hållas kvar några veckor till (40 v.) kommer vi in i s.k. Guldklassen!

Tomas Fant - Sång, gitarr, synt
Mats Ekblom - Keyboards, dragspel, sång
Peter Hatt - Trummor, sång
Jan Enqvist - Bas, sång
Anton Plogman - Gitarr, Saxofon, sång

Bokning
Dansbandet Carisma, c/o Mats Ekblom 050 - 522 4990, ArtistFixarna: www.artistfixarna.com (Österbotten) Scendraget: www.scendraget.fi (Nyland)

www.carisma-musik.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter