Dansbandskocken drar till sjöss över jul/nyår!

Som en del redan vet så jobbar jag även som Chief Cook till sjöss och har så gjort sedan år 2000. På måndag 22/12 drar Dansbandskocken till sjöss och återkommer igen i början på Januari 2015. Givetvis kommer Dansbandssidan.com att uppdateras ett antal gånger under tiden jag är borta. Det blir 6e året i rad jag firar jul/nyår till sjöss som Chief Cook på mitt 44e fartyg. Jag kommer samla nya krafter inför 2015 nu när jag är iväg för att kunna ge 100% för Dansbandssidan och allt som väntar under kommande år. Vill man följa mitt äventyr till sjöss kan man göra det genom att följa mig på Instagram, sök då på "Dansbandssidan" el klicka på länken i rött.
Bifogar en passande film som ni kan se nedanför. Captain Cook kommer även under 2015 att spela på Dansbandsveckan i Malung. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter