Holidays ser ljust på framtiden!

Dansbandssidan.com passade på att fråga sångaren i Holidays "Björn Björklund" om hur han ser på framtiden med bandet. Holidays släppte nyligen en ny skiva "Allting Kan Hända" som ni kan köpa via ginza.se. 

Björn säger att under 2015 händer det mycket för bandet. Dom ska bland annat spela på en av Norges största dansbandsfestivalen - Seljordfestivalen och kommer även till dansbandsveckan i Malung under juli månad. Utöver detta har dom många spelningar och endast ett fåtal luckor kvar att fylla. För mer information om bandet läs nedanför. Holidays är dessutom nominerade i "Dansbandspriset 2015"  / Dansbandssidan.com 

Holidays är ett dansband från Åmål som startades 1999 av Hans Jönsson, Michael Andersson och Hans Melin. Holidays är ett band på klar frammarsch på den svenska dansbandshimlen och fick i år fick vi en inbjudan att vara med på Idolinspelningen i Karlstad på TV4. Holidays spelar förutom i Sverige även en hel del i Norge. Skivan "Allting Kan Hända" innehåller både nyskrivet material och covers från Sveriges och Norges låtskrivarelit.www.holidaysorkester.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter