Engdahls blickar mot 2015!

Jag kontaktade idag nya dansbandet Engdahls och frågade hur dom kände inför kommande år med spelningar m.m. Nedanför kan ni ta del av detta.

Efter legat i hårdträning ett par månader plus spelat in två nya låtar.Där en av dem redan spelats i P4 dans känner vi oss taggade att möta danspupliken igen. Vi kommer stå för en repertoar som tilltalar alla. Vår förhoppning är nu att arrangörerna vågar satsa på ett nytt namn i branschen. Vi skyndar långsamt för vår tid kommer och vi litar till 100% på vårt fantastiska bokningsbolag LS-Tonart avslutar L-G ´"Gas" Petersson och passar även på att önska alla en God Jul o Gott Nytt år. Läs mer om Engdalhs nedanför. / Dansbandssidan.com ENGDAHLS Pekka (keyboard) och Staffan (bas & sax) är två rutinerade musiker med flera års turne´erfarenhet  i sina ryggsäckar (med bl a Milles från Danmark, Jeppez and the cowboys, Candys mm). De  fyra skånska pågarna bidrar även med vars en sångröst vilket borgar för variationsrik musik. Bandnamnet är valt av enda anledningen att det är ett bra namn på ett dansband, helt enkelt. Repetoaren är dansant, traditionell men ändå med nytänk och riktar sig till dansare i alla åldrar.
Bokningar sker genom LS Tonart vilket bandet är mycket tacksamma och stolta över.

Engdahls hemsida 

Foto: Mikael Malmgren

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter