Musikhjälpen 2014 - Hjälp oss att stoppa spridningen av hiv! 

Foto: Mikkel Østergaard/TT Foto: Mikkel Østergaard/TT

Ikväll klockan 22.00 startar Musikhjälpen 2014 och då kommer programledarna att gå in i glasburen som står på stortorget i Uppsala. Årets programledare är Petter P-Lex Alexis Askergren, Linnea Henriksson och Kodjo Akolor. Årets tema är "hjälp att stoppa spridningen av viruset hiv" Läs mer om detta nedanför. Dansbandssidan.com har dom 2 senaste åren dragit in 10.000:- till Musikhjälpen tack vare alla privatpersoner och dansband som har ställt upp. I år kommer Dansbandssidan.com stödja insamligen genom att önska ett antal låtar och på så sätt betala för dessa så att pengarna gå till denna viktiga insamling. Vill man ställa upp och skänka en slant och samtidigt göra nytta så kan ni se nedanför på olika alternativ hur ni kan ställa upp. / Christian på Dansbandssidan.com 


Årets tema!

I Musikhjälpen 2014 vill vi ha din hjälp att stoppa spridningen av viruset hiv. Var 15:e sekund smittas någon med hiv världen över och en stor del av dem är barn och tonåringar. Utan medicin blir viruset livshotande. Vårt mål är att hjälpa de som är värst drabbade och att slå hål på fördomar genom att höja kunskapen om hiv och aids. 


Så kan du engagera dig i Musikhjälpen 2014!

Klicka på länken för att få mer information hur du kan hjälpa till och engagera dig. / Dansbandssidan.com 

Schema för alla artister och gäster i buren!

Klicka här för att se schemat

Kodjo Akolor, Linnea Henriksson, Petter P-Lex Alexis Askergren. Sveriges Radio. foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Kodjo Akolor, Linnea Henriksson, Petter P-Lex Alexis Askergren. Sveriges Radio. foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Dansbandssidan.com medverkade i Musikhjälpen 2012!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter