En kväll med Flamingokvintetten!

Igår den 6/12 var Dansbandssidan.com på plats på Skurups Folkets Park där Flamingokvintetten bjöd upp tilll dans. Det var 2a gången som jag fick träffa dessa trevliga grabbar och denna gången kunde jag även ta lite fler bilder samt filmer än sist. Innan dansen drog igång 21.00 så serverades ett underbart julbord med alla tillbehör och det smakade underbart gott. Jag passade även på att dela ut lite julgåvor till bandet och parken. Agneta Mårtensson (Låtskrivare) var ett gott sällskap under kvällen tillsammans med hennes man Dan. I 54 år har Flamingokvintetten hållt igång och det är imponerande att bandet och framförallt Dennis och Hasse fortfarande spelar upp med och bjuder på sig själv med sådan glädje och underbar sång. Fullsatt var det denna kväll och alla var på underbart gott humör. Jag vill passa på att säga stort tack till Parken Skurup och Flamingokvintetten för en fantastisk kväll. Nedanför kan ni se lite bilder och filmer från kvällen. Fler filmer kommer in på Dansbandssidan.com på Facebook under dagen. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter