Mikael slutar i Per-Håkans!

Mikael kommer att lämna Per-Håkans i Januari och här nedanför kan ni läsa några ord som Mikael själv skrivit. Dansbandssidan.com passar på att önska Mikael all lycka framöver och vill samtidigt passa på att tacka Mikael för den tid som varit. Jag bifogar en film från en av spelningarna som jag besökte med Per-Håkans i december 2013. / Christian på DansbandssidanSom några av er redan vet så har jag kommit till ett vägskäl i livet där jag måste fundera på hur jag ska göra. Som det ser ut idag så får jag inte ihop turnerandet med mitt liv som ensamstående 3 barnspappa så jag har valt att kliva av Per-Håkans från och med 31januari. Jag vill tacka våran underbara publik för dom här 3 åren även våra fantastiska arrangörer som trott på oss och sist men inte minst Nöjeskällan. Vem vet vad dom händer framöver vi kanske ses någonstans igen och det återstår ju 2 månader innan jag försvinner så jag hoppas få träffa så många av er som möjligt för ett hejdå och en kram.

Info om vem som kommer ta min plats kommer så småningom.
Ha nu en riktigt God Jul och ett 
Gott nytt år så ses vi!
Kram//Micke

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter