Express dansband med deras första musikvideo!

Nu kan ni lyssna på Express nya musikvideo och även deras första. Dansbandet Express kommer från Norge och mer information om bandet ser ni lite längre ner på sidan där ni och kan kolla in deras nya musikvideo. / Dansbandssidan.com 


Om EXPRESS

Express har et väldigt varierande repertoar som spänner sig fra norsk, svensk, country och fram till dagens hitlåtar. Dom har lagt vikt på musik som svänger och pirrar dansfoten. Med över 250 låtar på reportoaren och 3 vokalister, så blir detta otroligt varierande. Express tar speluppdrag över hela östlandet, men tar ochså enkelt uppdrag längre bort. Dom har gjort flera spel jobb i Sverige, och har arrangörer som bokar dom några gånger om året i Sverige.

För mer information besök deras hemsida här

Hoppas vi ses på festen!
Hälsningar 

Jessica, Tor och Trond

"Jessica kan ni även höra på 92,2 på onsdagar 18-22 KarlstadRocks.se"


Lyssna på musikvideon här nedanför!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter