Voize bjöd upp till dans denna 1a advent!

Denna 1a advent var Dansbandssidan.com på plats på Eos-Hallen i Lund där Voize bjöd upp till dans mellan 15.00 -19.00. Många dansare var på plats denna eftermiddag för att dansa loss till Voize och grabbarna gjorde ingen besviken, spelglada killar som bjuder på sig själv samtidigt som dom levererar 100%. Nedanför kan ni se en mängd bilder från eftermiddagen. Passade sammtidigt på att önska grabbarna en god jul och med sagt så fick dom lite julgodis och annat trevligt ifrån Dansbandssidan. 

Jag vill passa på att säga tack till grabbarna i Voize för en trevlig eftermiddag samt ett tack till www.gasasteget.se för vänligheten och att Dansbandssidan var välkommen för att göra ett inslag om denna dans. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter