Fantastisk Sinatra konsert med Gunhild - Christer och Andreas!

Igår den 29/11 var jag på plats på Malmö konserthus för att göra ett litet reportage om Christer Sjögrens Sinatra Show med Gunhild Carling och Andreas Weise.
Kvällens konsert var fullbokad och slutsåld sedan länge och stämningen var underbar redan innan konserten ens börjat. På denna Sinatra Show hade turnéen med sig Sandviken Big Band - ett av Sveriges bästa enligt min mening. Gunhild Carling bjöd under kvällen på en fantastisk show med 4 olika instrument - munspel, trumpet, trombon och sist men inte minst hennes röst. En imponerande artist som jag vill framhäva med orden "Världsklass" rakt igenom. Det var första gången jag
fick lyssna på Andreas Weise "live" och han är som gjord för att sjunga Frank Sinatras låtar, en av dessa som han bjöd på ikväll blev var "That's Life". Andreas är en fantastisk sångare och artist och man märker att han njuter av att jobba med musik och som artist. Sedan bjöd både Gunhild och Andreas på härlig show med låten "Boogie Woogie Santa Claus". Sist men inte minst Christer Sjögren en barndomsidol sedan 5 års ålder för min del. När man lyssnar på Christer Sjögren så får man precis det man önskar och har tänkt sig, en artist med en underbar sångröst som har hållit sig i över 35 år. Christer Sjögren sjöng "One for My Baby" till endast tonerna av  Thomas Jutterströms piano. Rakt igenom var denna kväll lik dom andra 2 åren som jag har varit på plats en stor succé med värme, utstrålning och kärlek till alla dom som fanns på plats. Sist men inte minst avslutades kvällen med ett extranummer framförd av Christer själv med låten "My Way" imponerande och gåshud rakt igenom. Passar på att säga stort tack till Christer Sjögren, Gunhild Carling och Andreas Weise för en underbar kväll. Tack även till Mattias Bylund som denna kväll var på plats 
framför sitt piano/Keyboard. Bifogar några bilder från konserten även om dom inte blev så bra med tanke på att ja satt på rad 23. / Christian på Dansbandssidan.com (Lite extra läsning nedanför efter att konserten var över)

Fantastiska Gunhild Carling!

Ja ska fatta mig kort nu och vill passa på att hylla Gunhild Carling som en underbar människa. Tanken var att efter Christer Sjögrens Frank Sinatra turné ikväll, så skulle ja enligt turnéledaren få träffa artisterna och lämna över julgåvor samt min julsingel till Christer, Gunhild och Andreas Weise. Jag lyckades av ren tur se Andreas innan han drog vidare och kunde lämna över min julgåva till han samt ta ett foto. Sedan stod jag och väntade i 30 minuter på att turnéledaren skulle hämta mig men då var det redan försent så jag gav mina julgåvor till honom och hälsade att ge dessa till Christer och Gunhild imorgon. Det kändes jäkligt tungt när ja sett fram emot detta så länge samtidigt som det är speciellt att få överlämna min julsingel till Christer Sjögren då 2 av låtarna är ifrån då han spelade med Vikingarna. Jag hade även med mig special designade armband till alla 3 samt godis och julkort m.m. Ja skrev till Gunhild på Facebook och sa att det var synd ja ej fick lämna gåvorna till er ikväll och hon satt och väntade på mig. Men då sa hon såhär hoppa av på Statoil så tar vi en kaffe där och jag blev helt paff ...sagt och gjort så tog vi en fika och snackade 10 minuter innan min taxi kom. Gunhild ställde upp på några bilder och en av bilderna kan ni se här. Inte nog med detta så fick jag en Alladinask av henne som en julpresent ...Vad ska man säga ....Fantastiskt och så snällt av Gunhild Carling. Jag var på plats för att göra ett litet reportage om Christers "Frank Sinatra" konsert och tänkte att nu har ja inte en enda bild att lägga in på hemsidan senare idag då ja skulle få ta ett gruppfoto på trion. Men Gunhild räddade kvällen. Tack Gunhild ..Glömmer det aldrig...senare idag kommer jag att skriva om den underbara konserten som var tidigare ikväll. Tackar även Andreas Weise och Christer Sjögren för en underbar konsert. / Christian på Dansbandssidan.com

Tyvärr dålig kvalitet på konsert bilderna då jag satt på rad 23 och tog bilder med min mobil. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter