Ta tillbaka Dansbandskampen igen!

Mellan 2008-2010 så kunde man följa det Populära programmet Dansbandskamapen på SVT som sändes under 27 avsnitt. Efter att många har kontaktat mig så vill jag starta en namninsamling för att i hopp få tillbaka programmet el något i still med detta.Det skulle vara så himla viktigt att få igång det programmet igen, eller något liknande, både för dansbanden, arrangörerna och alla som är ute och dansar,  Det blev ju verkligen ett uppsving när det gick med fulla dansbanor, och nya populära orkestrar! Och det går ju att göra om programmet och förbättra på olika sätt för att få det riktigt bra. Det finns många olika former som man kan göra med ett sådant program t.e.x en meloditävling? melodifestival för dansband i Norden? mf.l. Nu tar vi upp kampen för att dansband ska få mer plats i tv, radio och media. 

Längre ner på sidan kan ni skriva under den insamling jag gör!

Jag som tagit detta initiativ heter Christian och jag är ansvarig för www.Dansbandssidan.com och står upp för dansbandsmusiken till 100%, vi är många som vill detta och jag tänkte att en insamling med underskrifter inte kan vara fel. 

Alla underskrifter kommer att skickas vidare till bland annat SVT I början på Januari 2015 och jag hoppas på så sätt att man tar tillbaka Dansbandskamapen eller något i still med detta. / Christian på Dansbandssidan.com 

Elisas vinnare av Dansbandskampen 2010! Foto: westinpromotion.com

Skriv under här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter